Изборът на педиатър е едно от важните решения, свързани със здравето на детето, които трябва да вземе всеки родител. Чудесно е развитието на децата да бъде проследено от един специалист, който да ги познава, да има топло отношение към тях и да е наясно с всички техни “слабости” и състояния. Но за съжаление, понякога принудени от обстоятелствата или просто от нуждата да чуем още едно мнение, ние - майките, трябва да потърсим подходящ специалист педиатър, който да прегледа детето ни. За да ви спестим време, в тази статия сме събрали най-препоръчваните педиатри (за второ мнение) в София. Отново ще напишем, че тази статия не е оценка за възможностите на тези специалисти. Тя просто е събрала информация за имената, които най-често се споменават, когато става въпрос за преглед при педиатър.

Д-р Пламен Масларски

В момента той извършва прегледи единствено в Медицински център Аджибадем СитиКлиник на бул. “Околовръстен път” 127. Резервацията за час за преглед при д-р Масларски се случва през сайта на клиниката или на телефон 070013127 и той не може да се случи с направление от Национална здравноосигурителна каса. Запазването за час за преглед се случва за около 3-4 дни напред и цената му е 130 лв., имайте го предвид като планирате посещението си при него. Педиатричните прегледи при д-р Масларски могат да бъдат покрити и от здравен фонд.

Можете да направите резервация за консултация на живо или онлайн тук:

https://acibademcityclinic.bg/cardio/lekari/detaili/d-r-plamen-maslarski

 

Д-р Бояна Петкова

В момента д-р Петкова извършва прегледи единствено онлайн. Има възможност тя да се проведе чрез видео връзка или текстово, като видео консултацията е с продължителност 30 минути и е на цена 42 лв., а текстовата такава се извършва в рамките на една седмица и струва 30 лв.

Можете да направите своята онлайн консултация тук:

https://drhealthyco.com/physicians/2516

 

Д-р Тинтява Мустакова

В момента д-р Мустакова преглежда пациенти в 1 ДКК “България” на бул.”България” 51 и в Медицински център Аджибадем СитиКлиник на бул. “Околовръстен път” 127, прегледът не може да се случи с направление от Национална здравноосигурителна каса и цената му е 80 лв (ако изберете да посетите 1 ДКК) или 90 лв. (ако запазите час за консултация в Аджибадем СитиКлиник). Запазването на часове се случва за около 2-3 дни напред и в двата медицински центъра. В Аджибадем СитиКлиник можете да заплатите за прегледа и чрез фонд за допълнително здравно осигуряване.

Можете да направите резервация за консултация в 1 ДКК на живо или онлайн тук:

https://poliklinikabg.com/staff-member/d-r-tintyava-mustakova/

Можете да направите резервация за консултация в Аджибадем СитиКлиник на живо или онлайн тук:

https://acibademcityclinic.bg/cardio/lekari/detaili/d-r-tintqva-mustakova

 

Д-р Величка Янакиева

В момента д-р Янакиева извършва прегледи в 7 ДКЦ на бул. “Княгиня Мария Луиза” 190, кабинет 506. Д-р Янакиева не извършва прегледи с направления от Национална здравноосигурителна каса и цената на консултацията при нея е 50лв. Консултациите се извършват само сутрин в делничен ден и понякога в събота. Можете да запазите час за консултация при нея единствено през приложението Вайбър на телефон 0888450623, като тя ще ви информира кога е първият възможен час за посещение.

 

Повече подробности можете да намерите в темата:

https://www.facebook.com/groups/6242378179136260/posts/7430618116978921/

......................................................................................................................................

Можете да прочетете също и Най-препоръчваните детски ортопеди в София.

За да участвате във всички интересни теми, касаещи съвременната мама, влезте във Фейсбук групата Майките на София.