Знаем, че рожденият ден на детето ви е по-важен за вас дори от личния ви рожден ден и най-вероятно прекарвате седмици в подготовка за него. Стараете се всяка година празникът да е по-забавен за децата от предишната и винаги се опитвате да надминете очакванията на своето съкровище за този ден, за да може следващата година то да очаква тази дата с още по-голям трепет. Но е трудно да отговорим на високите очаквания, които сами сме си наложили. За това за ваше улеснение тук събрахме няколко идеи за локации, които да направят празника на детето ви незабравим! 

Резиденция за деца и животни Кондабайда е перфектното място за детски празник на открито, защото мястото предлага голям двор за игра и, разбира се, много животни, които децата могат да галят, а някои от тях и да яздят!

За повече информация:

https://kondabaida.eu/

https://www.facebook.com/Kondabaidakids/ 

Приключенски парк Коколандия, който се намира в сърцето на града, предлага множество атракции на открито, които ще впечатлят всяко дете със своята уникалност. Паркът разполага с въжени съоръжения, батут, стена за катерене, въжеландия, трийтоп и други игри.

За повече информация:

https://kokolandia.com/

https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F/498769620468929

Игри в гората, организирани от С мама и тате в гората - място, където да организираме активности, развиващи креативността и творческото мислене, игри, свързани с природата и нейното опазване, забавления, в които да участват децата и възрастните заедно.

За повече информация:

http://igrivgorata.com/

https://www.facebook.com/sMAMAiTATEvGORATA

Land Kids - ливада за празненства, където на разположение на децата са батут, пясъчник, писта с малки колички, кът за рисуване, мини футболно игрище, енгри бърдс - стрелба с топка, боксова круша, детска палатка за игра, магазин за игра на продавачи, детски камиони, мотори с педали и колела, кът с детски пушки, топки, въжета, хвърчила. За по-големите деца и възрастни има тенис на маса, стрелба с лък, волейболно игрище, чудесен кът за скара с неповторима гледка. При предварителна заявка има възможност за езда.

За повече информация:

http://www.landkids.eu/index.html

https://www.facebook.com/LandKids.party

Рожденият ден в планината със съдействието на Мачирски Спорт е празник, изпълнен с много приключения - спускане с алпийски тролей над река, катерене по изкуствена стена и стрелба с лук са някои от нещата, които ще забавляват вашето дете и гостите му на празника.

За повече информация:

https://machirski-sport.com/

https://www.facebook.com/machirskisport

Детският рожден ден на писта за картинг обещава един много вълнуващ празник за всички присъстващи, включително и родителите. Има едно място в София, където бихте могли да организирате такъв на открито!

Картинг писта Красна Поляна

https://karting-bg.com/

https://www.facebook.com/kartingbg

Ако синът ви е най-запаленият футболен фен и любимото му облекло е футболен екип, със сигурност ще се зарадва да празнува рождения си ден с игра на футбол на открито. Има едно място в града, където това е възможно:

Спортен Комплекс Greensport

https://greensportbg.com/

https://www.facebook.com/greensportsofia

Ако пък искате преживяването на празника да е неповторимо за всеки един от малките му гости, защо не опитате Bubble Football детски рожден ден? Това е вероятно най-щурият начин за прекарване на празника!

Bubble Football Bulgaria

https://www.facebook.com/BubbleFootballBulgaria

Пейтбол рожден ден - може би най-екстремният начин за празнуване на детски рожден ден. И обещано най-вълнуващият. Ето няколко клуба на територията на София, които ще се зарадват да бъдат домакини на празника на детето ви:

Пейнтбол клуб Меле

https://paintballmelee.com/

https://www.facebook.com/paintball.melee

Пейнтбол Българи

http://www.paintballbulgaria.bg/

https://www.facebook.com/paintballbulgaria.bg

Пейнтбол клуб Big Shot

https://paintballbigshot.com/

https://www.facebook.com/PaintballBigShot

Пейнтбол София

https://paintballsofia.com/

https://www.facebook.com/people/%D0%9F%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/100057284986083/ 

Празнуването на рожден ден, който включва конна езда, е незабравим спомен за всяко дете. Само един ден, прекаран с тези величествени животни, би могъл да остави трайни следи в съзнанието и характера на детето ви. Ето няколко места в близост до София, които с радост биха станали домакин на празника на вашето съкровище:

Конна база Хан Аспарух

https://ezdasofia.com/contacts

https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%A5%D0%B0%D0%BD-%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%85/227206387340389

Конна база Драгалевци

https://ezdasofia.com/rozdendenvkonnabazadragalevci

https://www.facebook.com/KonnaBazaDragalevci

Конна база Ласкар

https://www.ezdalaskar.com/

https://www.facebook.com/LaskarPodgumer

Конна база Нова звезда

https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0-665189116833044/

Конна база Адгор

https://www.adgor.bg/bulgarian/index.html

https://www.facebook.com/adgorbg

Ранчо Ел Пасо

https://www.facebook.com/elpasomovieranch/?ref=page_internal

Конна база София-Юг

https://konna-baza-sofia.business.site/

https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%AE%D0%B3/547162099034842

Конна база НИЕСА

https://niesa.bg/

https://www.facebook.com/niesa.bg

Ако детето ви обожава водата и всяко лято все по-трудно го изваждате от морето, ви съветваме да му подарите рожден ден, организиран край открит басейн. Открихме две локации в София, където бихте могли да го направите:

Хотел Монтесито

https://www.hotelmontecito.bg/

https://www.facebook.com/Montecitohotelrestaurant 

Cozy Bar

https://cozy-bg.com/

https://www.facebook.com/pages/Cozy-Bar/167397013330813

 

Споделете ни с коментар кои са любимите места за празнуване на вашите деца!

За да участвате във всички интересни теми, касаещи съвременната мама, влезте във Фейсбук групата Майките на София.