Помните ли вълнуващото шоу, което Маргаритка направи за всички деца на 1-ви юни? Те подготвят ново такова!

"За всички вас, любими наши деца! Продължаваме да празнуваме децата! Куклено Мъпет Шоу и Караоке и много танци за децата с любимите ни Мими, Биби, Маргаритка и Бухалче! Ще се радваме и на специален гост, който прави най-гигантските сапунени балони – Коле Китанов! Да пеем, да потанцуваме, да се насладим на магията и много да се усмихваме.

Водещи на шоуто са Тоци и Олег, двама приятели които знаят езика на децата и всеки път ги правят истински щастливи. Всички заедно ще пеем най-любимите български детски песни, ще танцуваме, ще се забавляваме и ще произвеждаме много, много усмивки! Ще имаме много изненади, вкусотии за хапване и пийване, ще е пъстро, шарено и много красиво!

Да празнуваме децата - Маргаритка Мъпет шоу и Караоке на 3-ти юли (неделя) от 11:00 ч., в Парк - Театър „Борисова Градина“, цената на билета е 15 лв. Билети са необходими за всеки посетител, както за децата, така и за възрастните. Всеки билет гарантира седящо място! Деца на възраст под 1 години нямат нужда от билет. Местата са ограничени.

Препоръчваме предварително закупуване на билет, за да сте сигурни, че ще можете да сте наши гости!

Могат да се закупят предварително от платформата от Kidu.bg, Eventim и Ticketportal.

Eventim: https://www.eventim.bg/.../margaritka-mpet.../event.html

Kidu.bg:
https://kidu.bg/.../margaritka-otnovo-zaedno-mupet-shou-i...

TicketPortal:
http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=45090

Локацията на събитието е в Борисовата Градина, на 150 метра от езерото „Ариана“ и Орлов Мост. Сцената и седящите места в Парк – Театър „Борисова Градина“ са покрити и в случай на дъждовно време, събитието може да се проведе безпроблемно."

 

За да участвате във всички интересни теми, касаещи съвременната мама, влезте във Фейсбук групата Майките на София.